Min första hund var en gatukorsning som jag bokstavligen köpte på gatan och tog hem när jag var 13 år och familjen bodde i Afrika. Hon var högt älskad och fick heta Lady men tyvärr blev hon inte så gammal.

Min nästa hund skaffade jag mig i samband med att jag jobbade hos en uppfödare med hundtrim i centrala Oslo när jag var 19-20 år. Han var en stilig vit Storpudelhane vid namn Minos. Med honom tränade jag lydnad och jag ställde även ut honom ett par gånger men det var inte hans grej. Dörför klippte jag ner honom och han levde hundliv till den aktningsvärda åldern av 14,5 år :-)

Nästa hund som kom in i mitt liv var min och min mans Grand Danois Cleo som var en stor del av vår familj och som verkligen kom att betyda mycket för oss. Hon spred mycket glädje och kärlek men gick hastigt och sorgligt bort vid 5 års ålder. Vår fina Boerboel Atlas som vi tog över som valp och som vi hade samtidigt med Cleo var vi tvugna att låta somna bara ett halvår senare och före hans tvåårsdag på grund av skador. Det var en tuff tid.

Ungefär ett år efter all den sorgen blev vi kontaktade av en god vän i Stockholm. Hans grannar hade en hund som de tyckte fick för lite tid och som de ville omplacera hos någon med hundvana och som kunde ge henne mer av det hon behövde. Vi var tveksamma först men det är det bästa beslut vi har fattat! På det här sättet kom vår älskade första Bullmastiff Daisy att bo hos oss och det har vi aldrig ångrat. En roligare och charmigare tjej får man leta efter.

Daisy är orsaken till att vi skaffade en till Bullmastiff i fantastiska Bella. Bullmastiff kom att bli "vår" ras, och idag är jag så lycklig över det valet. Jag har nu gett mig in på nya äventyr som hunduppfödare, en livsslång dröm!

Senaste kommentaren

26.10 | 22:09

Hej där!
Jag önskar mig en kattvänlig hanvalp till våren 2023. Helst någon mörk. Kanske tik, beror på inköpspris! / 0723077188

19.10 | 15:35

Önskar mig en liten Bullen till våren 2023

08.08 | 11:38

Hei
Mitt navn Elna Stangeland.
Har tidligere drevet med utstillingen. Har en godkjent FCI
kennel. Mobil 0709 19 19 29 svar helst på Tlf eller SMS søker en Bullmastiff tikk/valp.

24.06 | 09:33

Åhhhh, Dorpan..Vår fina äskling!!

Dela den här sidan