Hela min barndom tjatade jag hål i huvet på mina föräldrar om en egen hund och en egen häst. Jag hade hästar på somrarna och gick på ridskola och ridläger. Jag passade andras hundar men egen hund blev det först i tonåren.


Min första egna hund var en afrikansk gatukorsning vid namn Lady som jag tog med hem till familjen när vi bodde i Mocambique. Därefter har jag haft flera raser, en Storpudelhane, en Grand Danoistik, en Boerboelhane. Vår första Bullmastiff fick vi som omplacering 2014. Hon hette Daisy och gjorde att vi för evigt fastnade för rasen, en mysigare och gladare hund har jag aldrig träffat!  

Jag är född och uppvuxen på Södermalm i Stockholm men har spenderat alla lov på Gotland där min familj haft hus sedan 60-talet. 2010 flyttade jag och min man till ön och köpte en gammal gotlandsgård med vackert stenhus från mitten av 1800-talet. Här bor vi mitt på landet med fyra katter och två Bullmastiffer och njuter i fulla drag av närheten till havet och naturen.

Jag är aktiv i Svenska Bullmastiffklubben och är auktoriserad Ringsekreterare. Jag har tillsammans med mina hundar under åren gått en del lydnadskurser, spår och Nose Work. Jag har även gått SKK's Uppfödarutbildning och läst kursen Hundens beteende. Jag jobbade i tre år som djurvårdare hos en veterinär och det gav mig en massa bra kunskaper om hundhälsa och vård som jag är tacksam för idag.

Senaste kommentaren

26.10 | 22:09

Hej där!
Jag önskar mig en kattvänlig hanvalp till våren 2023. Helst någon mörk. Kanske tik, beror på inköpspris! / 0723077188

19.10 | 15:35

Önskar mig en liten Bullen till våren 2023

08.08 | 11:38

Hei
Mitt navn Elna Stangeland.
Har tidligere drevet med utstillingen. Har en godkjent FCI
kennel. Mobil 0709 19 19 29 svar helst på Tlf eller SMS søker en Bullmastiff tikk/valp.

24.06 | 09:33

Åhhhh, Dorpan..Vår fina äskling!!

Dela den här sidan